Pagina 1 van 1

Gekookt ei pureren, kan dat?

Geplaatst: 15-01-2017 11:08
door Tigger
Of wordt het dan snot?
Ik wil b.v een blikje tonijn pureren met een hardgekookt ei een beetje kruiden.
Of zo'n leuk dingetje bakken en dat pureren.
http://theworldaccordingtoeggface.blogs ... bites.html

Geplaatst: 15-01-2017 14:19
door Mon-Roe
je kan het ei heel erg fijn prakken, beetje tonijn, kruiden en fritessaus of mayo of ketchup erbij en smullen maar.
Het ei samen met tonijn en wat smeuigheid in de blender gaat prima.

nam ik ook in de eerste weken. Later ook op een cracotte. Een cracotte smelt zo lekker weg in je mond.

Geplaatst: 15-01-2017 14:38
door Tigger
Dankjewel Mon-Roe.
Dat lijkt me erg lekker.
Dat ga ik volgende week maar eens doen dan!

Geplaatst: 18-01-2017 13:59
door Tigger
Tjonge, wat was dat lekker!
Ik heb 1 hardgekookt ei, een klein blikje tonijn op water uitgelekt, een beetje mayo en ketchup, samen met nog een beetje vissap in de blender gegooid.
Beetje peper en zout erbij en dit was smullen!
Ik haalde er 2 kwart cups uit en een achtste cup (tussendoortje).
Ik deed er wel lang over (ruim 40 minuten), maar het voordeel is, dat het niet afkoelt!

Geplaatst: 18-01-2017 17:10
door Edgeone
Ja dat is erg lekker ik doe dat ook soms...beetje augurk niet vergeten.. en dan op een beetje toast of cracker.. yummy...

Geplaatst: 18-01-2017 17:15
door Tigger
O, augurk!
Dom van mij, dat heb ik nog in de koelkast!
Volgende keer dan maar.

Geplaatst: 18-01-2017 19:18
door Mon-Roe
ik doe dat ook nog steeds, maar dan eerder met een blikje zalm en een zilveruitje.