Beschuiten met...
Moderators: Jeannette, Tigger, Jeannette, Tigger, Jeannette, Tigger, Jeannette, Tigger, Jeannette, Tigger
-
- Berichten: 6
- Lid geworden op: 07-08-2017 23:49
Beschuiten met...
Oh help, ik ben nog maar 5 dagen post op en die beschuiten worden me al teveel.
Ik heb graag variatie maar ik ben natuurlijk bang om te dumpen. Dus mensen, wat doen/deden jullie allemaal in het begin op jullie beschuiten? Ik zit momenteel enkel op platte kaas en 2 soorten smeerkazen maarja, die smaken me al niet meer. Iemand een idee wat ik nog kan eten?
Ik eet al gemixt. Tonijn, filet americain ging ook vandaag gemixt.
Ik heb graag variatie maar ik ben natuurlijk bang om te dumpen. Dus mensen, wat doen/deden jullie allemaal in het begin op jullie beschuiten? Ik zit momenteel enkel op platte kaas en 2 soorten smeerkazen maarja, die smaken me al niet meer. Iemand een idee wat ik nog kan eten?
Ik eet al gemixt. Tonijn, filet americain ging ook vandaag gemixt.
Screening: februari 2017
Operatie: Gastric Bypass - 30 augustus 2017
UZ Gent - Van Nieuwenhove
Operatie: Gastric Bypass - 30 augustus 2017
UZ Gent - Van Nieuwenhove
-
- Berichten: 3
- Lid geworden op: 11-12-2016 17:37
-
- Berichten: 126
- Lid geworden op: 13-09-2016 09:04
-
- Berichten: 49
- Lid geworden op: 12-08-2017 17:29
haha die beschuiten op de duur ben je blij dat je wat anders mag
De eerste week at ik eigenlijk alleen beschuit met smeerkaas of confituur (ik had zo van die kleine vlootjes zoals je in het ziekenhuis krijgt gekocht, zo moest ik niet elke keer dezelfde smaak eten). Nu ja de eerste dagen ging dat om enkele happen van een beschuit natuurlijk, pas na een week kreeg ik een hele beschuit op.
De 2de week had ik tonijnsalade van delio gekocht (tonijnsalade zonder mayo), zo kon ik daar ook mee afwisselen voor savonds. In het boekje dat ik mee kreeg stond dat zelfgemaakte vissalade mocht, maar geen receptje, dus dat is dan wel jammer want wat verstaan ze onder die zelfgemaakte vissalade?
Vandaag zit ik aan de 3de week en heb ik deze morgen een geroosterde bruine boterham gegeten met kippenwit. Dat heeft me zo gesmaakt!
Ik zit vooral met men warme maaltijden in twijfels. aardappelen en groentjes ok, maar dan vlees/vis/ei... Ik eet eigenlijk vooral vis, omdat ik normaal enkel Rundsvlees en kip eet en ik gelezen heb dat die in het begin nog te vermijden zijn. Ei eet ik liever niet, omdat ik voor de ingreep soms last had van men maag (lees nadien "rotte eieren" - boertjes en een misselijk gevoel) dus ik heb het nog niet aangedurd om nu een eitje te eten :s
De eerste week at ik eigenlijk alleen beschuit met smeerkaas of confituur (ik had zo van die kleine vlootjes zoals je in het ziekenhuis krijgt gekocht, zo moest ik niet elke keer dezelfde smaak eten). Nu ja de eerste dagen ging dat om enkele happen van een beschuit natuurlijk, pas na een week kreeg ik een hele beschuit op.
De 2de week had ik tonijnsalade van delio gekocht (tonijnsalade zonder mayo), zo kon ik daar ook mee afwisselen voor savonds. In het boekje dat ik mee kreeg stond dat zelfgemaakte vissalade mocht, maar geen receptje, dus dat is dan wel jammer want wat verstaan ze onder die zelfgemaakte vissalade?
Vandaag zit ik aan de 3de week en heb ik deze morgen een geroosterde bruine boterham gegeten met kippenwit. Dat heeft me zo gesmaakt!
Ik zit vooral met men warme maaltijden in twijfels. aardappelen en groentjes ok, maar dan vlees/vis/ei... Ik eet eigenlijk vooral vis, omdat ik normaal enkel Rundsvlees en kip eet en ik gelezen heb dat die in het begin nog te vermijden zijn. Ei eet ik liever niet, omdat ik voor de ingreep soms last had van men maag (lees nadien "rotte eieren" - boertjes en een misselijk gevoel) dus ik heb het nog niet aangedurd om nu een eitje te eten :s
Don't dream your life.... Live your dreams
D-day: 23/08/2017 GBP
D-day: 23/08/2017 GBP
-
- Berichten: 7808
- Lid geworden op: 22-03-2013 13:59
-
- Berichten: 143
- Lid geworden op: 15-08-2016 23:13
Niet bang zijn voor dumpen. Gewoon eten - en kijken wat lukt. Sterker: nog nooit last van dumping gehad, of het moest zijn dat ik sterretjes zag bij het drinken van cola light. Wel, ik sip nu mijn cola light, en neem in de ochtend standaard twee bisschuitjes met marmelade en een plakje kaas. Verrukkelijk.