Pagina 2 van 2

Geplaatst: 24-10-2018 15:46
door Mar66
Scholfilet is erg lekker! Zelf even peper en zout en wat meel. In een klein beetje olijfolie bakken. Graatmager :lol:
Tong is ook lekker maar niet te doen met al die graatjes :oops:

Geplaatst: 24-10-2018 15:49
door Mar66
Ik zie het nu pas is wel witte vis! :cry:

Geplaatst: 24-10-2018 15:51
door Mar66
Wat is er mis met witte vis?????denk ik dan meteen :roll: Ik eet geen kweekvis🐠🐟🐡🐬🐋🎣

Geplaatst: 24-10-2018 15:52
door Mari68
Forel eet ik, juist omdat de graten meevallen en je deze makkelijk kunt fileren als deze gaar is. Verse schoongemaakte forel flink kruiden met viskruiden, beetje kruidenboter er in, in de folie en ong. 20 min op de bakplaat aan allebei de kanten en dan fileren, bijna graatloos gaat t. Het lekkerste is zalmforel😜

Geplaatst: 24-10-2018 15:56
door Tigger
Nee, graatjes wil ik niet. :lol:

Geplaatst: 24-10-2018 16:13
door Mari68
Ik gruw er ook van, net zoals pootjes en snorharen. Mosselen ook yek

Geplaatst: 24-10-2018 16:46
door Tigger
Ik heb een keer gefileerde forel (ik wil geen oogjes op mijn bord) gegeten in een restaurant, die barstte van de graten.
Daar ben ik gelijk van genezen.

Wat is er mis met witte vis?
Ik eet vegetarisch, maar ik wil wel eens wat meer vis proberen.
Ik heb er wel moeite mee en witte, niet stevige, vis vind ik niet smaken.

Geplaatst: 25-10-2018 18:06
door Mon-Roe
een lekkere moot zwaardvis, zit weinig graat in, 1 hele grote in het midden.
https://visrecepten.nl/over-vis/vissoorten/zwaardvis

Geplaatst: 25-10-2018 18:24
door Tigger
Dankjewel!
Die gaat op mijn lijstje.

Geplaatst: 25-10-2018 19:25
door Mon-Roe
en zeeduivel is goed te eten. Is ook in marokko wel te verkrijgen.
https://visrecepten.nl/over-vis/vissoorten/zeeduivel